A Szentmiklósi Csillag Fénye kennelt 2011-ben alapítottuk párommal. 

Kennelünk alapítója: Broken Hill Catriona vörös Chow-chow.

 

Jelenleg 4 - chow-chow kutyával és 7 - mopsszal, és 1 kuvaszszal osztjuk meg életünket.

Kennelünkben a krém és a vörös színű chow-chow-t tenyésztjük.  

2 - chow-chow - unk, Glória, Glamour Girl már saját tenyésztésű.

Kennelünk a bézs és a fekete színű mopsz-ot tenyésztjük.

4 - mopszunk, Dorina, Emily, Evita, Flóra, Jamina

  már saját tenyésztésű . 

Kutyáink családtagként élnek velük, azonfelül, hogy nagyon szeretjük őket, nagy odafigyeléssel is foglalkozunk velük. 2013-ban valóra vált egy álmunk, év végén érkezett meg tenyészetünkbe Litvániából egy kis vörös kan, akit tenyésztési és kiállítási szándékkal vásároltunk. Armand Cunami egy imádnivaló kiskutya és bizonyára a hónapok múlásával egy csodálatosan szép felnőtt kanná válik. A mi szívünket már meghódította, bízunk benne, hogy a kutyakiállításokon is hasonlóan szép sikereket fog elérni. 

2015-ben új taggal, egy nagyon szép krém kislánnyal bővült a mi kutyás családunk. Hosszú idő óta, évek óta vártunk már rá,és most végre megérkezett hozzánk és bemutathatom az új , családtagunkat. Broken Hill's Heart Natalie. Aki nagyon édes, szép és kedves kölyök és aki szinte pillanatok alat elrabolta a szívünket.  Natalie sok örömet hozott, az életünkbe és biztos, hogy sok éven keresztül, sok boldog pillanatot együtt megélni.

2017-ben megérkezett kennelünkben Nádas-Kincse Borostyán kuvasz szuka.  

 Kutyáinkat minőségi mestertenyészetekből vásároltuk. A tenyésztésben a minőséget és az egészségességet tartjuk fő szempontnak. Kutyakiállításokra a 2008-as évtől járunk, kisebb-nagyobb megszakításokkal több CAC és CACIB kiállításon vettünk már részt a kutyáinkkal, akik minden alkalommal jó eredményeket értek el. 

Évente egy vagy kettő alom születését tervezzük. A legfontosabb elvünknek a kutyák szeretetét tartjuk!

Erzsébet és Sándor

(kenneltulajdonosok)